Zo blijf je je hele leven mooi

Wat zou het toch geweldig zijn om een leven lang jong te blijven. Zeker als je al wat ouder bent kun je hier soms van dromen. Natuurlijk is dit niet mogelijk. Het beste wat hierna komt is dan natuurlijk om een leven lang mooi te blijven. We delen graag onze tips om dit te realiseren. Zie er jeugdig, fris, jong en geweldig uit. Verlies je glans niet en leef ook gelukkig. We kunnen producten aanraden (Bional en andere crèmes). We geven graag tips welke elkaar complementeren. 

Blijf jezelf continu vernieuwen 

Het Is goed om jong van geest te blijven. Vernieuw alles en blijf niet vasthangen in oude patronen. Kijk naar andere culturen, ontmoet nieuwe mensen en neem eens een andere hobby. Het is heerlijk om jezelf te vernieuwen. Wees niet bang voor verandering en ga gewoon op pad. Doe wat anderen niet durven en overwin jezelf keer op keer. Het is goed om een bucket list te maken met alles wat je ooit nog een keer zou willen doen. Bestrijd de verveling. Ga er vol voor. Het overwinnen van je angsten houd je jong. 

Wees actief met je hersenen

Het is belangrijk om vanuit je hart te leven. Het lichaam heeft daarnaast ook voldoende training nodig. De hersenen mogen we hierbij niet vergeten. Blijf ze prikkelen en houd ze actief. Leer een andere taal, lees de krant eens op zijn kop en ga die puzzels maken. Door de hersenen bezig te houden en te trainen houd je ze jong. Jong van geest is jong van hart! Muziek is ook goed voor de hersenen. Luister naar klassieke muziek. Het is belangrijk om gezond oud te worden met een gezond stel hersenen. 

No more stress

Zorg dat je geen nare stress meer in je leven hebt. Het is niet nodig om je ergens druk over te maken. Morgen komt alles goed. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om stressvolle zaken uit je leven weg te nemen. Zorg voor een positief leven en houdt de stress levels net als Oprah en andere bekende mensen op een normaal en gezond niveau. Bekijk de Ted talk eens van Andy Puddicombe over mindfulness. Het is interessant om te zien hoe tien minuten mediteren je leven kan veranderen. 

Wees speels 

Zoek die kleine jongen of het kleine meisje op wat diep verscholen zit in je. Het is niet nodig om een naïef kind te worden. Het Is echter wel belangrijk om het leven niet te serieus te nemen. Het is goed om de speelsheid te behouden en om snel alles te relativeren. Til niet te zwaar aan zaken die niet lukken of goed gaan. Zorg voor een gezond en prettig leven met een gezonde dosis humor. 

Passie

Het is goed om vol passie te leven. Leef vol met alle energie. ONtdek wat je mooi vindt. Houd je van schilderen? Ontdek hoe goed je er echt in bent en in kunt worden. Houd je van wijn dan is het goed om naar een wijngaard te gaan.