Trouwen? Waar let je op

Jou perfecte dag komt er bijna aan. Je kan nergens anders meer aan denken dan de perfecte dag in de perfecte kleding met je favoriete mensen om je heen. Maar voordat die dag aanbreekt moet er veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan je trouwkleding, de datum, en locatie. Ook een aantal belangrijke dingen moeten geregeld worden zoals de notaris.

 Trouwdatum

We beginnen bij het begin, de trouwdatum. Deze datum moet vroeg bedacht worden zodat je de locatie er op af kan stemmen. Maar welke dag wil je gaan trouwen? Een donderdag zodat je een lang weekend hebt? Of juist de vrijdag of zaterdag in het weekend? Ook was de zondag een aantal jaar geleden een trend. Op de zondag hoeft niemand vrij te vragen.

 Locatie

Nu de trouwdatum bedacht is kan je op zoek gaan naar de locatie. Dit moet ook vroegtijdig gebeuren. Kan jou gewenste locatie niet op jou trouwdatum? Dan kan je altijd nog van datum veranderen. Anders kan je altijd nog een alternatief vinden voor locatie.

Ook bij locatie heb je verschillende opties. Blijf je in één stad? Of kies je er voor dat je tussen de momenten door even de auto in moet stappen? Dit zijn allerlei keuzes die je kan maken bij het uitzoeken van een locatie.

 Fotograaf

Een fotograaf zoeken klinkt minder moeilijk als dat het daadwerkelijk is. Als je je in de opties gaat verdiepen kom je er achter dan er super veel verschillende fotograven zijn. Maar ook dat er super veel verschillende stijlen zijn. Hiervoor kan je een moodboard maken om te kijken waar jij naar op zoek bent.

Naast een fotograaf kan je ook een videograaf zoeken. Zo kan je de dag telkens weer herbeleven en voel je beter de momenten terug als bij de foto’s.

 Hoe?

Hoe wil je gaan trouwen? Wil je alleen voor de burgerlijke stand trouwen? Of wil je ook een kerkdienst en in de kerk trouwen. Dit is niet alleen handig om te regelen van de juiste mensen. Dit is ook handig om te weten voor de locatie waar jij wil gaan trouwen. Zo kan je de kerk en de burgerlijke stand op elkaar af stemmen.

Kleding

Begin ruim een jaar van te voren met kiezen van de juiste jurk. Jou perfecte jurk heb je lang niet altijd gelijk gevonden. Begin daarom op tijd met zoeken van de jurk. Ook als er veel vermaakt moet worden is het fijn dat hier veel ruimte voor is als het gaat om de tijd. Dit geldt ook zeker voor een trouwpak.

 Belangrijk

Regel ruim van te voren een afspraak bij een notaris en ga na op welke huwelijksvoorwaarde je wil gaan trouwen. Ook is het van te voren verzekeren zeker goed om te doen.

Daarnaast is het hebben van sieraden ook belangrijk op je belangrijke dag. Voor de leukste bruidssieraden moet je zeker shoppen bij DRKSonline.com