Hoe je het juiste overhemd bij je sieraden vindt

Doorgaans de meeste mensen denken primair, hoe vind ik sieraden die bij mijn outfit passen. Maar vandaag denken we eens andersom, hoe vind ik kleding die past bij mijn accessoires? En vandaag focussen we ons op de mannen. En wat dragen mannen het liefst op de romp? Juist een overhemd. Maar hoe kies je nu een goed overhemd bij die zilveren oorbellen. Of welk overhemd past goed bij leren armbandjes. Dat gaan we in dit artikel toelichten.

Ben jij meer van de uitbundige sieraden? Kies dan een wat rustiger overhemd. Geen rare prints of fel roze bijvoorbeeld. Dat wordt echt te clowneske. Kies bij meer uitbundige sieraden gewoon voor een effen overhemd. Of simpele patronen. Niet te ingewikkeld dus. Wanneer je kiest voor meer subtiele accessoires zoals knopjes oorbellen en een simpel leren armbandje kun je wel wat spannendere overhemden kiezen.

Tijdens het shoppen van overhemden zou ik wel aanbevelen om sowieso altijd te gaan voor strijkvrije overhemden. Zowel meer traditionele als uitbundige overhemden zijn beide verkrijgbaar in strijkvrije versie bij deze webwinkel. Ik ken niemand in mijn persoonlijke kring die graag strijkt en ik denk jij ook niet dus doe jezelf of je vrouw een lol en koop een strijkvrij overhemd.

Een andere fout die wij vaak zien is de verkeerde sokken kiezen bij accessoires. Net zoals bij de overhemden geldt, indien je kiest voor uitbundige accessoires, kies dan juist voor rustige sokken en vice versa. Beter nog kies voor sneakersokken dan maakt het nooit uit welke sieraden je draagt. Sneakersokken zijn sokken die niet boven je enkels uitkomen. En dus altijd onzichtbaar wanneer je schoenen draagt. Dit zijn voorbeelden. Zelfs de meest stijlloze mode onbewuste mannen kunnen nog slagen met sneakersokken, fool proof dus. Dan hoef je nooit meer na te denken welke sokken moet ik aan bij deze accessoires.