Alles wat je moet weten over koppel sieraden

Iedereen heeft wel een speciale relatie in zijn of haar leven. Voor de hand ligt natuurlijk geliefden, maar denk ook aan innige vrienden en vriendinnen, moeder dochter, mentor leerling, enzovoort. Enfin, voor al dat soort relaties is er een ideaal sieraad dat jullie band extra benadrukken voor jullie zelf en de buitenwereld.

Het meest bekende voorbeeld van een koppelsieraad is natuurlijk een verlovingsring. We nemen echter een verontrustende trend waar dat jongeren steeds minder vaak aan de verlovingsring doen. Dit vanwege geld problemen. Men denkt verlovingsringen zijn peper duur. Maar niets is minder waar tegenwoordig. Een hoogwaardige verlovingsring is nu al te verkrijgen vanaf ongeveer een tientje, zie hier. Want uiteindelijk gaat het om het gebaar, het symbool, niet om de hoeveelheid geld die je uitgeeft aan een sieraad. Hoogwaardige verlovingsringen van Sterling 925 zilver zijn in principe voor alle koppels en paren weggelegd.

Tip: Unsaid Library Jewelry

Een leuke gift voor goede vrienden zijn de koppel sleutelhangers. Dit is net even wat toegankelijker dan oorbellen of een ketting bijvoorbeeld. Sommige mensen, kuch kuch vooral mannen natuurlijk, die dragen liever helemaal geen sieraden. Begrijpelijk, sieraden zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar iedereen heeft wel een sleutelbos waar nog plek is voor een toffe sleutelhanger. Koppel sleutelhangers zijn wellicht niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld zoals koppel oorbellen of koppel armbandjes, maar alsnog een mooi symbool voor jullie beide. Unieke aparte koppel sleutelhangers zijn in Nederland verkrijgbaar bij ikbensieraden.

Enfin, wat je ook kiest. Een koppel sieraad is weer eens wat anders dan een box chocolade of een bos bloemen. En bovendien is het een in principe permanent aandenken. Een bos bloemen vergaat zo en de box chocolade is in een avond wellicht al op, maar het koppel sieraad kunnen jullie beide tot in de lengte van dagen dragen. Koppel sieraden zijn er tegenwoordig in alle budget klasse, van een paar Euro’s al, en zoals we al aangaven het gaat om het gebaar niet om de uitgave.